Jednoduchý recept

Kořeněný pečený bůček s cibulí

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 100 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 80 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 60179
Kategorie: Maso

Ingredience

2 stroužek Česnek
1 kávová lžička Chilli koření mleté
2 ks Cibule
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
1 polévková lžíce Vepřové sádlo škvařené
600 g Vepřový bok
200 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

40% Kalorie 798 kcal
Kilojoule 3 338kJ
1% Sacharidy 5 g
106% Tuky 80 g
3% Sodík 55 mg
26% Bílkoviny 15 g

Kořeněný pečený bůček s cibulí postup přípravy receptu:

1

Vepřový bůček upravíme na tvar obdélníku a po vlákně nakrojíme na plátky silné asi 1cm. Každý plátek zvlášť osolíme a okořeníme, proložíme nasekaným česnekem. Plátky potom složíme zpět do původního tvaru a svážeme provázkem.

2

Připravené maso vložíme do sádlem vymazané remosky, podlijeme trochou vody a obložíme na čtvrtky nakrájenou cibulí.

3

Pečeme pod alobalem asi 60 minut, potom alobal odstraníme a maso doměkka dopečeme.

4

Hotový bůček krájíme napříč, podáváme teplý nebo studený.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept