Vepřový guláš se slaninou - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 0 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Vepřový guláš se slaninou
Celkový čas: | 0 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 0 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | jelen |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (21%) |
ID receptu: | 6018 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
5 dkg | Anglická slanina |
2 stroužek | Česnek |
5 dkg | Cibule |
3 dkg | Okurky nakládané |
1 špetka | Paprika mletá sladká |
2 ks | Paprika zelená |
1 špetka | Pepř černý mletý |
2 dkg | Protlak rajčatový |
1 špetka | Sůl |
1 ks | Vepřové ve vlastní šťávě |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 16g |
---|---|
Cholesterol | 394,0mg |
Draslík | 477,5mg |
Vláknina | 8g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,6mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 119,8mg |
Vitamín E | 0,8mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 12,8mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Anglická slanina, Česnek, Cibule, Okurky nakládané, Paprika mletá sladká, Paprika zelená, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Pepř černý mletý, Protlak rajčatový, Vepřové ve vlastní šťávě mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Vepřový guláš se slaninou postup přípravy receptu:
1 | Slaninu nakrájíme na kostičky a vyškvaříme, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a osmahneme. |
2 | Zaprášíme paprikou, přidáme rajský protlak, prolisovaný česnek a zalijeme šťávou z konzervy a trochou vody. Na závěr přidáme okurky a papriky, očištěné a bez jadérek, nakrájené na proužky, maso z konzervy, pokrájené, promícháme a prohřejeme. |
3 | Dle chuti osolíme a opepříme. |
4 | Podáváme s vařenými bramborami. |