Jednoduchý recept

Zvěřinové karbanátky

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (17%)
ID receptu: 60188
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Cibule
1 polévková lžíce Majoránka
1 dl Mléko polotučné
2 dl Olej rostlinný
1 kávová lžička Pepř černý mletý
2 ks Rohlíky bílé
400 g Srnčí plec
2 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí
250 g Vepřová plec

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 507 kcal
Kilojoule 2 122kJ
4% Sacharidy 16 g
32% Tuky 24 g
7% Sodík 136 mg
95% Bílkoviny 54 g

Zvěřinové karbanátky postup přípravy receptu:

1

Odblaněnou srnčí plec umeleme spolu s vepřovým, přidáme v mléce namočené a vymačkané rohlíky, na drobno nakrájenou cibuli, vejce, sůl a koření a řádně promícháme.

2

Ze směsi tvoříme placičky, které smažíme po obou stranách na oleji.

Poznámka

Podáváme s bramborovou kaší.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept