Jednoduchý recept

Mleté maso po zahradnicku

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 100 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 80 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (96%)
ID receptu: 60193

Ingredience

1000 g Brambory vařené ve slupce
2 ks Cibule
400 g Lečo sterilované
500 g Maso mleté - mix
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
150 ml Smetana
80 g Sýr Eidam cihla 40%
1 kávová lžička Sůl
1 polévková lžíce Tuk
3 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 551 kcal
Kilojoule 2 305kJ
10% Sacharidy 37 g
47% Tuky 35 g
31% Sodík 612 mg
40% Bílkoviny 23 g

Mleté maso po zahradnicku postup přípravy receptu:

1

Ve slupce uvařené brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky.

2

Na oleji osmahneme nasekanou cibuli, přidáme mleté maso, osolíme, okořeníme paprikou a osmahneme. Podusíme asi 20 minut.

3

Připravené brambory smícháme s lečem a podušeným mletým masem. Směs vložíme do tukem vymazané remosky a zapékáme asi 20 minut.

4

Potom vše zalijeme směsí vajec rozšlehaných ve smetaně a strouhaného sýru. Pečeme ještě 30-40 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept