Jednoduchý recept

Beskydská kuřecí játra

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (17%)
ID receptu: 60203
Kategorie: Maso

Ingredience

0,5 kávová lžička Chilli
1 ks Cibule
1 kávová lžička Kmín drcený
400 g Kuřecí Játra
1 polévková lžíce Majoránka
1 dl Olej rostlinný
1 kávová lžička Pepř černý mletý
3 polévková lžíce Solamyl
1 kávová lžička Sůl
6 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 505 kcal
Kilojoule 2 115kJ
1% Sacharidy 5 g
52% Tuky 39 g
6% Sodík 126 mg
21% Bílkoviny 12 g

Beskydská kuřecí játra postup přípravy receptu:

1

Kuřecí játra nakrájíme na širší nudličky.

2

Dáme do mísy, přidáme chilli, kmín, pepř, majoránku, solamyl a důkladně promícháme.

3

Do pánve na rozehřátý olej vložíme játra a zprudka opečeme.

4

Přidáme cibuli nakrájenou na kolečka a zalijeme vejci rozšlehanými se solí.

5

Promícháme, necháme ztuhnout a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept