Jednoduchý recept

Beskydské fazole

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (17%)
ID receptu: 60204
Kategorie: Hlavní chod

Ingredience

3 stroužek Česnek
1 ks Cibule
400 g Fazole
200 g Klobása vepřová
1 polévková lžíce Olej rostlinný
1 kávová lžička Pepř černý mletý
4 polévková lžíce Smetana
0,5 kávová lžička Sůl
2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 229 kcal
Kilojoule 957kJ
1% Sacharidy 3 g
27% Tuky 21 g
20% Sodík 397 mg
14% Bílkoviny 8 g

Beskydské fazole postup přípravy receptu:

1

Fazole uvaříme do měkka, smícháme s olejem, pepřem, pokrájenou klobáskou, cibulí a česnekem.

2

Směs vysypeme do zapékací misky, zalijeme smetanou a mírně osolíme.

3

Zapékáme v troubě na 200°C dokud směs nezačne růžovět.

Poznámka

Podáváme se zeleninovým salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept