Pikantní bůček - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 110 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Pikantní bůček
Pikantní bůček
Celkový čas: | 110 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 90 minut |
Autor: | pskrob |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (17%) |
ID receptu: | 60236 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
1 ks | Česnek |
2 ks | Cibule |
1 ks | Feferony |
2 ks | Paprika |
1 kávová lžička | Paprika mletá sladká |
1 polévková lžíce | Pepř černý mletý |
2 ks | Rajčata |
2 polévková lžíce | Sůl |
750 g | Vepřový bok |
100 g | Žampiony čerstvé |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 8g |
---|---|
Cholesterol | 135,0mg |
Draslík | 617,6mg |
Vláknina | 4g |
Vitamín A | 518,1mg |
Vitamín B6 | 0,4mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 15,1mg |
Vitamín E | 1,1mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 1,4mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Feferony, Paprika mletá sladká, Rajčata, Vepřový bok, Žampiony čerstvé mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Pepř černý mletý mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Suroviny Česnek, Paprika, Sůl nemají zadané kompletní nutriční hodnoty. Výpočty nutriční tabulky nemusí souhlasit se skutečností.
Pikantní bůček postup přípravy receptu:
1 | Bůček nakrájíme na špalíčky, osolíme, opepříme a pečeme do měkka. |
2 | Potom přidáme na plátky nakrájený česnek, na nudličky nakrájenou papriku, na kolečka nakrájenou cibuli a rajčata a nasekané žampiony a feferonku. |
3 | Zaprášíme mletou paprikou a chvíli ještě zapečeme. |
Poznámka
Podáváme s chlebem.