Recept

Bramborový salát teplý

  • Německo
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 6024

Ingredience

750 g Brambory vařené ve slupce
50 g Cibule
0,3 l Hovězí vývar základní
20 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
1 špetka Pepř černý mletý
70 g Slanina vepřová
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 257 kcal
Kilojoule 1 077kJ
10% Sacharidy 38 g
11% Tuky 8 g
49% Sodík 974 mg
17% Bílkoviny 9 g

Bramborový salát teplý postup přípravy receptu:

1

Uvařené brambory scedíme, oloupeme a ihned nakrájíme na plátky.

2

Slaninu nakrájíme na kostičky, rozškvaříme a přidáme mouku. Osmahneme, zředíme vývarem a povaříme na hustou omáčku. Osolíme a okyselíme octem.

3

Omáčku nalijeme na teplé brambory, promícháme a okořeníme.

4

Podáváme k vařenému masu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept