Jednoduchý recept

Jehněčí čína

  • Čína
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (16%)
ID receptu: 60248

Ingredience

1 polévková lžíce Chilli omáčka
1 polévková lžíce Glutasol
600 g Jehněčí kýta
0,5 kávová lžička Kari
1 dl Olej rostlinný
1 kávová lžička Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Sójová omáčka
1 dl Víno tokajské
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 584 kcal
Kilojoule 2 444kJ
1% Sacharidy 4 g
64% Tuky 48 g
8% Sodík 170 mg
49% Bílkoviny 27 g

Jehněčí čína postup přípravy receptu:

1

Maso nakrájíme na kostky a zprudka opečeme na rozpáleném oleji.

2

Osolíme, okořeníme a zalijeme vínem a sojovou omáčkou.

3

Krátce podusíme a dochutíme chilli omáčkou.

Poznámka

Podáváme s nudlemi nebo s rýží.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept