Jednoduchý recept

Vepřové hašé

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (16%)
ID receptu: 6025
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Cibule
100 ml Hovězí vývar základní
5 polévková lžíce Mléko polotučné
2 dkg Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
1 ks Vejce slepičí
480 g Vepřové ve vlastní šťávě
2 ks Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 504 kcal
Kilojoule 2 108kJ
6% Sacharidy 22 g
50% Tuky 37 g
7% Sodík 145 mg
41% Bílkoviny 23 g

Vepřové hašé postup přípravy receptu:

1

Housky nakrájíme na plátky, zakapeme mlékem a necháme nasát.

2

Na sádle z konzervy osmahneme drobně nakrájenou cibuli,

3

zaprášíme moukou a osmahneme, zalijeme vývarem, osolíme, opepříme a dobře povaříme.

4

Vmícháme drobně nakrájené maso z konzervy, rozmělněné housky, promícháme a chvíli podusíme.

5

Před podáváním vmícháme vejce a necháme je srazit.

Poznámka

Podáváme s pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept