Jednoduchý recept

Buchta Himaláje

  • Česko
Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 1 Buchta Himaláje 5 1
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (41%)
ID receptu: 60272
Kategorie: Buchty

Ingredience

Těsto
250 g Cukr krupice
2 polévková lžíce Kakao
1 balení Kypřicí prášek do pečiva
250 ml Mléko polotučné
300 g Mouka pšeničná hladká
150 ml Olej rostlinný
2 ks Vejce slepičí
Náplň
200 g Cukr moučkový
250 ml Mléko polotučné
1 balení Pudinkový prášek - vanilkový
500 g Tvaroh měkký
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 421 kcal
Kilojoule 1 760kJ
17% Sacharidy 60 g
21% Tuky 16 g
1% Sodík 28 mg
21% Bílkoviny 12 g
Buchta Himaláje
  • Buchta Himaláje
  • 1
  • Buchta Himaláje
  • 2
  • Vložit obrázek

Buchta Himaláje postup přípravy receptu:

1

V míse vyšleháme vejce s krupicovým cukrem a přidáme ostatní suroviny určené na těsto. Vše dobře promícháme.

2

Větší polovinu těsta vlijeme na plech s okrajem vyložený pečicím papírem.

3

Potom připravíme náplň: Moučkový cukr vyšleháme s vejci, přidáme tvaroh, mléko a pudinkový prášek.

4

Náplň klademe na těsto lžící, aby se při pečení nepropadla ke dnu. Nakonec vše přelijeme zbylým těstem.

5

Moučník pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 40 minut.

Poznámka

Použijeme tvaroh v papírovém obalu.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept