Jednoduchý recept

Buchta se salkem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 160 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 140 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 60274

Ingredience

Těsto
300 g Cukr moučkový
1 balení Cukr vanilka
2 kávová lžička Jedlá soda
2 polévková lžíce Kakao
500 ml Mléko kefírové
350 g Mouka polohrubá
150 ml Olej rostlinný
1 ks Vejce slepičí
Krém
250 g Máslo
1 balení Salko

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 501 kcal
Kilojoule 2 097kJ
14% Sacharidy 50 g
19% Tuky 14 g
0% Sodík 8 mg
10% Bílkoviny 6 g

Buchta se salkem postup přípravy receptu:

1

Všechny suroviny na těsto smícháme v míse.

2

Těsto vlijeme na plech s okrajem vyložený pečicím papírem a pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 20 minut.

3

Plechovku salka vložíme do hrnce s vodou a vaříme 2 hodiny. Potom obsah plechovky smícháme s máslem do hladkého krému.

4

Krém rozetřeme na vychladlé těsto a vidličkou vytvoříme ozdobné vlnky.

Poznámka

Krém můžeme po rozetření ještě ozdobit hoblinkami čokolády.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept