Jednoduchý recept

Buchta fešák

  • Česko
Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 1 Buchta fešák 5 1
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (41%)
ID receptu: 60276
Kategorie: Buchty

Ingredience

Těsto
200 g Cukr moučkový
2 polévková lžíce Kakao
1 balení Kypřicí prášek do pečiva
250 ml Mléko polotučné
400 g Mouka polohrubá
200 ml Olej rostlinný
3 ks Vejce slepičí
Náplň
2 polévková lžíce Cukr moučkový
100 ml Mléko polotučné
0,5 balení Pudinkový prášek - vanilkový
250 g Tvaroh měkký
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 397 kcal
Kilojoule 1 661kJ
13% Sacharidy 46 g
26% Tuky 20 g
1% Sodík 28 mg
18% Bílkoviny 10 g
Buchta fešák
  • Buchta fešák
  • 1
  • Buchta fešák
  • 2
  • Vložit obrázek

Buchta fešák postup přípravy receptu:

1

V míse smícháme všechny suroviny na těsto. Těsto vlijeme na plech s okrajem vyložený pečicím papírem.

2

Připravíme náplň: Tvaroh rozmícháme s vejcem, pudinkovým práškem a cukrem. Přilijeme tolik mléka, aby vznikl hladký krém.

3

Náplň vlijeme na těsto a vidličkou nebo vařečkou ji s těstem promícháme, aby vznikl pěkný vlnkovaný vzor.

4

Pečeme ve středně vyhřáté troubě 25-30 minut.

Poznámka

Množství mléka a cukru do náplně upravíme podle potřeby.

Komentáře a hodnocení

 
Aleisa
Buchta fešák
Fajn velká buchta, cením si rychlé přípravy, jen bych asi příště dala dvojitou dávku tvarohu. Hodnotím ale kladně.

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept