Jednoduchý recept

Zapékaný fenykl

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 0 minut
Doba přípravy: 0 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 6037

Ingredience

4 ks Fenykl obecný
1 špetka Muškátový oříšek
1 špetka Pepř černý mletý
200 ml Smetana 12% (konzumní)
50 g Sýr Parmezán
1 špetka Sůl
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 206 kcal
Kilojoule 863kJ
4% Sacharidy 16 g
17% Tuky 13 g
14% Sodík 281 mg
18% Bílkoviny 10 g

Zapékaný fenykl postup přípravy receptu:

1

Hlízy fenyklu nakrájíme na dílky.

2

Vaříme asi 6 minut, slijeme, naskládáme do zapékací nádoby, osolíme, opepříme a posypeme muškátovým oříškem.

3

Prolisovaný česnek smícháme se smetanou a zalijeme fenykl.

4

Posypeme strouhaným parmazánem a pečeme v předehřáté troubě na 200°C, dozlatova.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept