Jednoduchý recept

Jahody Sabayone

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 6038

Ingredience

1 ks Cukr moučkový
400 g Jahody zahradní
100 ml Sirup cukerný
4 ks Vaječný žloutek slepičí
200 ml Víno šumivé (sekt)

Nutriční hodnoty jedné porce

60% Kalorie 1,183 kcal
Kilojoule 4 948kJ
75% Sacharidy 270 g
12% Tuky 9 g
1% Sodík 21 mg
10% Bílkoviny 6 g

Jahody Sabayone postup přípravy receptu:

1

Nejprve připravíme cukerný sirup, smícháme cukr s vodou v poměru 1:1. Svaříme, přecedíme přes jemné síto a necháme vychladit.

2

Poté do sirupu přidáme žloutky, sekt, vložíme do vodní lázně a vyšleháme do pěny.

3

Jahody omyjeme, očistíme a posypeme moučkovým cukrem. Rozdělíme do sklenic nebo misek, zalijeme sabayonem a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept