Jednoduchý recept

Osvěžující dresing ke grilovanému masu

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (52%)
ID receptu: 60414

Ingredience

250 g Choceňský smetanový jogurt
1 hrst Kopr čerstvý
1 ks Okurka salátová
2 špetka Pepř bílý
0,5 kávová lžička Sůl
1 špetka Zázvor
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 99 kcal
Kilojoule 416kJ
3% Sacharidy 11 g
7% Tuky 5 g
0% Sodík 4 mg
5% Bílkoviny 3 g

Osvěžující dresing ke grilovanému masu postup přípravy receptu:

1

Salátovou omytou okurku a velký stroužek česneku oloupeme a jemně nastrouháme do mísy. Z omytého kopru setřepeme vodu, lístky drobně pokrájíme a přidáme k okurce.

2

Hustý smetanový jogurt promícháme s okurkou, podle chuti osolíme a dochutíme bílým pepřem, špetkou zázvoru a vše znovu promícháme.

Poznámka

Tento lahodný dresing podáváme vychlazený ke grilovanému masu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept