Jednoduchý recept

Vepřové na hořčici s kapustičkami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 6043

Ingredience

1 polévková lžíce Hořčice
200 g Kapusta růžičková
200 g Mrkev kořen
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
400 g Vepřové maso libové
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 330 kcal
Kilojoule 1 381kJ
2% Sacharidy 8 g
30% Tuky 23 g
10% Sodík 204 mg
37% Bílkoviny 21 g

Vepřové na hořčici s kapustičkami postup přípravy receptu:

1

Na plátky nakrájíme maso, naklepeme, pomažeme hořčicí, osolíme a opepříme. Naložené plátky necháme v lednici 2 hodiny.

2

Poté maso osmažíme dozlatova na rozpáleném oleji.

3

Očistíme mrkev a kapustičky a opláchneme. Nakrájíme na kousky a uvaříme v osolené vodě doměkka.

4

Poté vodu slijeme a zeleninu promícháme s máslem.

5

Hotové maso podáváme se zeleninou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept