Domácí pečené müsli s přesnídávkou - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 50 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Domácí pečené müsli s přesnídávkou
Celkový čas: | 50 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 25 minut |
Doba vaření: | 25 minut |
Autor: | 0sonizna |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (98%) |
ID receptu: | 60563 |
Ingredience
1 ks | Banány |
250 g | Dýňová semínka |
125 g | Ořechy lískové |
250 g | Ovesné vločky |
1 ks | Přesnídávka dětská |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 15g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 448,6mg |
Vláknina | 14g |
Vitamín A | 24,1mg |
Vitamín B6 | 0,2mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 3,8mg |
Vitamín E | 3,1mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 3,6mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Banány, Dýňová semínka, Ořechy lískové mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Přesnídávka dětská mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Suroviny Ovesné vločky nemají zadané kompletní nutriční hodnoty. Výpočty nutriční tabulky nemusí souhlasit se skutečností.
Domácí pečené müsli s přesnídávkou postup přípravy receptu:
1 | Banán rozmačkáme a smícháme s přesnídávkou. |
2 | Přidáme všechny ostatní suroviny, dáme na plech vyložený pečícím papírem a necháme 20 minut odležet. |
3 | Poté pečeme 25 min na 180 °C. |
Poznámka
Oříšky i sušené ovoce použijeme podle toho, jaké máme rádi.