Jednoduchý recept

Ryba s rajčatovou omáčkou a chorizem

  • Řecko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 16 minut
Doba přípravy: 0 minut
Doba vaření: 16 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 6057

Ingredience

2 stroužek Česnek
2 špetka Chilli paprička sušená
100 g Klobása Dunajská
3 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
800 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
1 špetka Sůl
4 ks Treska aljašská

Nutriční hodnoty jedné porce

51% Kalorie 1,014 kcal
Kilojoule 4 244kJ
3% Sacharidy 9 g
29% Tuky 22 g
53% Sodík 1 g
331% Bílkoviny 186 g

Ryba s rajčatovou omáčkou a chorizem postup přípravy receptu:

1

Na 2 lžících oleje, opékáme česnek a klobásu chorizo, přidáme chilli, rajčata a 10 minut vaříme aby směs zhoustla, osolíme a opepříme.

2

Rybu /filet z bělomasé, bez kůže/ potřeme zbylým olejem, opečeme na pánvi nebo uvaříme v páře asi 4-6 minut.

3

Podáváme s omáčkou a vařenými zelenými fazolkami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept