Jednoduchý recept

Tatarák z lososa II

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 60572
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

1 ks Cibule
1 ks Cibule červená
1 kávová lžička Citronová šťáva
1 kávová lžička Hořčice dijonská
1 kávová lžička Hořčice plnotučná
200 g Losos - filety
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 175 kcal
Kilojoule 733kJ
3% Sacharidy 12 g
5% Tuky 4 g
3% Sodík 69 mg
39% Bílkoviny 22 g

Tatarák z lososa II postup přípravy receptu:

1

Steak z lososa bez kůže a kostí jemně naškrábeme.

2

Maso potom smícháme v míse s najemno nakrájenou žlutou i červenou cibulí ( cibule nemusíme použít celé, záleží na chuti). Po lžičkách vmícháme oba druhy hořčice, směs osolíme a opepříme. Vidličkou vše dobře vymícháme.

3

Nakonec tatarák ochutíme citronovou šťávou.

Poznámka

Tatarák podáváme s opečeným toastovýcm chlebem nebo bagetkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept