Jednoduchý recept

Chilli con carne na pivě

  • Mexiko
Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 1 Chilli con carne na pivě 5 1
Celkový čas: 125 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 110 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (98%)
ID receptu: 60591
Kategorie: Maso

Ingredience

4 stroužek Česnek
1 ks Chilli paprička
2 ks Cibule
400 g Fazole červené
500 g Hovězí maso zadní
1 polévková lžíce Kmín římský
15 g Koriandr
200 g Kukuřice
2 polévková lžíce Olej olivový
10 g Pepř černý mletý
500 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
100 g Rajčatový protlak
10 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

39% Kalorie 762 kcal
Kilojoule 3 186kJ
27% Sacharidy 97 g
21% Tuky 16 g
3% Sodík 67 mg
96% Bílkoviny 54 g
Chilli con carne na pivě

Chilli con carne na pivě postup přípravy receptu:

1

Hovězí maso nakrájíme na kostky a na oleji opečeme dozlatova. Použijeme hrnec vhodný i do trouby.

2

K masu přidáme drcený česnek cibuli a ještě opečeme.

3

Přidáme kmín a pečeme na 175 °C asi 30 minut.

4

Pak přidáme protlak a pivo a pečeme dalších 30 minut.

5

Přidáme slité fazole a kukuřici a nasekanou chilli papričku, osolíme a opepříme.

6

Zvýšíme teplotu na 190 °C a ještě chvíli zapečeme.

7

Podáváme posypané koriandrem.

Poznámka

Vhodnou přílohou jsou tortilly opečené nasucho.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept