Jednoduchý recept

Salát Ceviche

  • Mexiko
Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 1 Salát Ceviche 5 1
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (98%)
ID receptu: 60592
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

1 ks Cibule
2 polévková lžíce Koriandr
200 g Krevety tygří - loupané
5 ks Limetka
2 polévková lžíce Ocet vinný
2 ks paprička jalapenos
1 ks Paprika zelená
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
4 polévková lžíce Petržel - nať
3 ks Rajčata
200 g rybí filé
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 88 kcal
Kilojoule 367kJ
5% Sacharidy 17 g
3% Tuky 2 g
2% Sodík 30 mg
16% Bílkoviny 9 g

Salát Ceviche postup přípravy receptu:

1

Rybí filé nakrájíme na kousky a spolu s krevetami naložíme přes noc do šťávy z limetek.

2

Rajče a papriku nakrájíme na kostičky. Cibuli na měsíčky. Přidáme bylinky, koření a nasekané chilli papričky. Přidáme také naložené maso.

3

Zalijeme vinným octem a podáváme.

Poznámka

Místo krevet můžeme dát jen filé v celkovém množství 400 g.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept