Jednoduchý recept

Salát z fazolí s uzeným pstruhem

  • Evropa
Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 1 Salát z fazolí s uzeným pstruhem 5 1
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (98%)
ID receptu: 60615
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

2 stroužek Česnek
200 g Fazole bílé
0,5 ks Klobása Chorizo
2 polévková lžíce Kopr
0,5 polévková lžíce Ocet vinný
4 polévková lžíce Olej olivový
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
200 g Polníček
200 g Pstruh uzený
0,5 kávová lžička Sůl
200 g Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 367 kcal
Kilojoule 1 537kJ
10% Sacharidy 37 g
17% Tuky 13 g
2% Sodík 48 mg
42% Bílkoviny 24 g

Salát z fazolí s uzeným pstruhem postup přípravy receptu:

1

Fazole namočíme den předem, poté uvaříme doměkka. Poté zakápneme octem a olejem.

2

Česnek utřeme se solí a vmícháme ho do ještě horkých fazolí.

3

Klobásu nakrájíme na kolečka a osmažíme nasucho v pánvi.

4

Pstruha natrháme na kousky.

5

Zakysanou smetanu smícháme s nasekaným koprem a pepřem.

6

Všechno smícháme a rozdělíme na porce.

7

Podáváme posypané libovolnou bylinkou.

Poznámka

Voda na fazole podle potřeby. Klobása je nejlepší nějaká papriková - např. Chorizo.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept