Salát z fazolí s uzeným pstruhem - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 55 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Salát z fazolí s uzeným pstruhem
Celkový čas: | 55 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 45 minut |
Autor: | 0sonizna |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (98%) |
ID receptu: | 60615 |
Kategorie: | Studené saláty |
Ingredience
2 stroužek | Česnek |
200 g | Fazole bílé |
0,5 ks | Klobása Chorizo |
2 polévková lžíce | Kopr |
0,5 polévková lžíce | Ocet vinný |
4 polévková lžíce | Olej olivový |
0,3 kávová lžička | Pepř černý mletý |
200 g | Polníček |
200 g | Pstruh uzený |
0,5 kávová lžička | Sůl |
200 g | Zakysaná smetana |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 3g |
---|---|
Cholesterol | 34,6mg |
Draslík | 224,0mg |
Vláknina | 100,0mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,2mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 1,0mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 5,2mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Fazole bílé, Klobása Chorizo, Olej olivový, Pstruh uzený mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Suroviny Česnek, Kopr, Ocet vinný, Pepř černý mletý, Polníček, Sůl, Zakysaná smetana nemají zadané kompletní nutriční hodnoty. Výpočty nutriční tabulky nemusí souhlasit se skutečností.
Salát z fazolí s uzeným pstruhem postup přípravy receptu:
1 | Fazole namočíme den předem, poté uvaříme doměkka. Poté zakápneme octem a olejem. |
2 | Česnek utřeme se solí a vmícháme ho do ještě horkých fazolí. |
3 | Klobásu nakrájíme na kolečka a osmažíme nasucho v pánvi. |
4 | Pstruha natrháme na kousky. |
5 | Zakysanou smetanu smícháme s nasekaným koprem a pepřem. |
6 | Všechno smícháme a rozdělíme na porce. |
7 | Podáváme posypané libovolnou bylinkou. |
Poznámka
Voda na fazole podle potřeby. Klobása je nejlepší nějaká papriková - např. Chorizo.