Jednoduchý recept

Parmazánové karbanátky

  • Evropa
Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 1 Parmazánové karbanátky 5 1
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (98%)
ID receptu: 60660
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Bylinky čerstvé - svazek
2 polévková lžíce Grilovací koření
2 kávová lžička Majoránka
500 g Maso mleté - mix
4 polévková lžíce Olej rostlinný
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
40 g Strouhanka
0,5 kávová lžička Sůl
100 g Sýr Parmezán

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 439 kcal
Kilojoule 1 838kJ
1% Sacharidy 2 g
50% Tuky 38 g
21% Sodík 417 mg
40% Bílkoviny 22 g

Parmazánové karbanátky postup přípravy receptu:

1

Všechny ingredience kromě oleje a strouhanky smícháme dohromady.

2

Ze směsi připravujeme karbanátky, které obalíme ve strouhance a smažíme na oleji dozlatova.

Poznámka

Podáváme nejlépe se zeleninovým salátem. Karbanátky můžeme použít i do hamburgerů. Parmazán můžeme nahradit jinými sýry, včetně těch plísňových. Pro bezlepkovou dietu vynecháme strouhanku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept