Jednoduchý recept

Bramborovo-cibulová galetka

  • Evropa
Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 1 Bramborovo-cibulová galetka 5 1
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (98%)
ID receptu: 60672

Ingredience

2 ks Brambory
1 ks Cibule
60 g Gouda
100 g Mozzarella
40 g Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Olej olivový
7 g Pepř černý mletý
7 g Sůl
1 polévková lžíce Tymián

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 239 kcal
Kilojoule 1 002kJ
2% Sacharidy 8 g
26% Tuky 19 g
5% Sodík 105 mg
16% Bílkoviny 9 g

Bramborovo-cibulová galetka postup přípravy receptu:

1

Cibuli nakrájíme na kolečka a na mírném plameni ji opékáme na másle. Přidáme tymián a pečeme do sklovita.

2

Goudu nastrouháme a smícháme s natrhanou mozzarellou.

3

Brambory nakrájíme na co nejtenčí plátky a vmícháme do sýrů.

4

Přidáme olivový olej, sůl a pepř.

5

Cibuli přeneseme do pekáčku, na to dáme bramborovou směs a zapečeme na 200 °C asi 45 minut.

Poznámka

Můžeme zvolit libovolné druhy sýrů.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept