Jednoduchý recept

Kedlubnová omáčka

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 35 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (30%)
ID receptu: 6074
Kategorie: Omáčky teplé

Ingredience

2 ks Kedlubna
1 špetka Kmín celý
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Polévkové kostky Vitana
1 ks Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 224 kcal
Kilojoule 937kJ
3% Sacharidy 12 g
25% Tuky 19 g
7% Sodík 141 mg
7% Bílkoviny 4 g

Kedlubnová omáčka postup přípravy receptu:

1

Nastrouháme kedlubny, přidáme pepř, kmín, masox a vaříme v trošce vody.

2

Z másla a mouky uděláme jíšku a přidáme k podušeným kedlubnám. Dohladka vymícháme.

3

Přidáme zakysanou smetanu a podáváme k uzenině.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept