Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 105 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 60784
Kategorie: Maso

Ingredience

1 špetka Chilli koření mleté
3 ks Cibule
1 kávová lžička Citronová šťáva
800 g Kančí kýta
1 kávová lžička Kmín mletý
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
200 g Slanina vepřová
1 špetka Sůl
100 ml Voda pitná
2 l Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 566 kcal
Kilojoule 2 366kJ
3% Sacharidy 10 g
47% Tuky 35 g
89% Sodík 2 g
96% Bílkoviny 54 g

Guláš z divočáka postup přípravy receptu:

1

Slaninu nakrájíme na kostičky a rozškvaříme v kastrolu. Přidáme nakrájenou cibuli, osmahneme, vložíme na kostky nakrájené maso a zprudka orestujeme. Přisypeme mletou papriku, kmín, osolíme a opepříme. Podlijeme vývarem a dusíme do změknutí masa.

2

Před koncem dušení přidáme špetku chilli koření (nebo chilli papričku). Guláš zahustíme moukou rozkvedlanou v troše vody, povaříme a nakonec dochutíme citronovou šťávou.

Poznámka

Guláš podáváme s houskovým knedlíkem nebo s čerstvým chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept