Jednoduchý recept

Kuřecí řízek v křenové omáčce

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 6080

Ingredience

1 polévková lžíce Hořčice
80 g Kečup
600 g Kuřecí prsa
50 g Křen
3 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
50 g Máslo čerstvé
3 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
4 polévková lžíce Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 345 kcal
Kilojoule 1 444kJ
2% Sacharidy 8 g
26% Tuky 20 g
19% Sodík 373 mg
59% Bílkoviny 33 g

Kuřecí řízek v křenové omáčce postup přípravy receptu:

1

Na řízky nakrájíme kuřecí maso, naklepeme, osolíme, opepříme a v mouce obalíme.

2

Na rozpáleném oleji osmažíme řízky z obou stran dozlatova. Poté dáme na talíř a udržujeme v teple.

3

Do zbylého oleje dáme kečup, máslo, hořčici, 4 lžíce vody a podusíme.

4

Nakonec vmícháme nastrouhaný křen.

5

Omáčku nalijeme na řízky a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept