Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 0 minut
Doba přípravy: 0 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (16%)
ID receptu: 6089
Kategorie: Marinády

Ingredience

1 ks Cibule
1 špetka Kmín drcený
50 dkg Máslo čerstvé
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
3 polévková lžíce Pivo světlé 10% 3,9% obj.
1 špetka Sůl
250 ml Sýr Hermelín (Camember, Encián)

Nutriční hodnoty jedné porce

57% Kalorie 1,116 kcal
Kilojoule 4 671kJ
1% Sacharidy 4 g
157% Tuky 118 g
3% Sodík 59 mg
25% Bílkoviny 14 g

Obatzda postup přípravy receptu:

1

Vyzrálý sýr s bílou plísní na povrchu,rozmačkáme, smícháme s máslem, přidáme cibuli nasekanou nadrobno, sůl, koření a tolik piva aby jsme získali pomazánku.

2

Ozdobíme petželkou a zaprášíme paprikou.

3

Podáváme s pečivem.

Poznámka

Výraznější bude pomazánka ze zrajícího sýra. Jemnější z dílem žervé nebo tvarohu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept