Jednoduchý recept

Telecí karbanátky II

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (75%)
ID receptu: 6092
Kategorie: Maso

Ingredience

250 ml Mléko polotučné
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
500 g Telecí plec
200 g Tuk
150 g Vepřová plec
2 ks Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

40% Kalorie 793 kcal
Kilojoule 3 318kJ
5% Sacharidy 18 g
84% Tuky 63 g
20% Sodík 410 mg
63% Bílkoviny 35 g

Telecí karbanátky II postup přípravy receptu:

1

Rozkrájené žemle namočíme v mléce a vymačkáme.

2

Oboje maso očistíme, rozkrájíme na kostky a umeleme spolu se žemlemi. Směs osolíme, přidáme jemně nasekanou petrželovou nať, řádně rozmícháme.

3

Na prkénku posypaném moukou tvarujeme placičky na prst vysoké. Opečeme je po obou stranách na rozehřátém tuku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept