Jednoduchý recept

Krůtí plátky s jarní zeleninou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 6104

Ingredience

1 ks Brokolice
200 g Hrášek
1 kávová lžička Koření grilovací
400 g Krůtí maso
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
150 ml Olej stolní
1 kávová lžička Omáčka sójová
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná
4 ks Ředkvička

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 622 kcal
Kilojoule 2 604kJ
5% Sacharidy 17 g
66% Tuky 50 g
16% Sodík 329 mg
50% Bílkoviny 28 g

Krůtí plátky s jarní zeleninou postup přípravy receptu:

1

Nařežeme maso z vrchní strany na kostičky a poprášíme moukou. Osolíme, opepříme a přidáme grilovací koření.

2

Opláchneme brokolici a oddělíme horní část od košťálu.

3

Rozkrájíme růžičky na kousky a v osolené vodě uvaříme doměkka. Před koncem přidáme hrášek, aby byl také měkký. Vodu slijeme.

4

Očistíme ředkvičky a nakrájíme na plátky.

5

Společně s máslem přimícháme do zeleniny.

6

Připravené maso dozlatova osmahneme na oleji a podáváme se zeleninou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept