Nejlepší katův šleh - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 40 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Nejlepší katův šleh
Celkový čas: | 40 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 20 minut |
Autor: | mikes |
---|---|
Hodnost: | Šéfkuchař (31%) |
ID receptu: | 61042 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
1 špetka | Chilli koření mleté |
2 ks | Cibule |
1 ks | Feferony |
80 g | Kečup |
2 ks | Okurky nakládané |
2 polévková lžíce | Olej rostlinný |
2 ks | Paprika sterilovaná |
0,5 kávová lžička | Sůl |
400 g | Vepřová kýta |
200 ml | Voda pitná |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 16g |
---|---|
Cholesterol | 67,0mg |
Draslík | 714,9mg |
Vláknina | 10g |
Vitamín A | 652,1mg |
Vitamín B6 | 0,9mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 92,3mg |
Vitamín E | 0,5mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 3,3mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Chilli koření mleté, Cibule, Feferony, Okurky nakládané, Olej rostlinný, Paprika sterilovaná, Sůl, Vepřová kýta, Voda pitná mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Kečup mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Nejlepší katův šleh postup přípravy receptu:
1 | Omyté maso nakrájíme na nudličky a osmahneme na rozpáleném oleji. Přidáme oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli, znovu osmahneme a přilijeme trochu vody. Přidáme nakrájenou feferonku, chilli koření, na nudličky nakrájené sterilované papriky a okurky. Nakonec vmícháme kečup a vše krátce podusíme. |
2 | Před dokončením pokrm podle chuti osolíme. |
Poznámka
Podáváme s čerstvým chlebem.