Jednoduchý recept

Nejlepší katův šleh

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 61042
Kategorie: Maso

Ingredience

1 špetka Chilli koření mleté
2 ks Cibule
1 ks Feferony
80 g Kečup
2 ks Okurky nakládané
2 polévková lžíce Olej rostlinný
2 ks Paprika sterilovaná
0,5 kávová lžička Sůl
400 g Vepřová kýta
200 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 338 kcal
Kilojoule 1 416kJ
6% Sacharidy 21 g
26% Tuky 19 g
230% Sodík 5 g
39% Bílkoviny 22 g

Nejlepší katův šleh postup přípravy receptu:

1

Omyté maso nakrájíme na nudličky a osmahneme na rozpáleném oleji. Přidáme oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli, znovu osmahneme a přilijeme trochu vody. Přidáme nakrájenou feferonku, chilli koření, na nudličky nakrájené sterilované papriky a okurky. Nakonec vmícháme kečup a vše krátce podusíme.

2

Před dokončením pokrm podle chuti osolíme.

Poznámka

Podáváme s čerstvým chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept