Jednoduchý recept

Játrové knedlíčky od babičky

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 61047
Kategorie: Čiré polévky

Ingredience

3 stroužek Česnek
300 g Játra drůbeží
1 kávová lžička Majoránka
2 polévková lžíce Strouhanka
1 ks Vaječný žloutek slepičí
1 l Vývar drůbeží
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 354 kcal
Kilojoule 1 479kJ
2% Sacharidy 7 g
12% Tuky 9 g
39% Sodík 785 mg
27% Bílkoviny 15 g

Játrové knedlíčky od babičky postup přípravy receptu:

1

Očištěná drůbeží (nejlépe kuřecí) játra rozmixujeme spolu s oloupanými stroužky česneku. Osolíme, přidáme žloutek a okořeníme majoránkou. Směs dobře promícháme a zahustíme strouhankou. Strouhanky použijeme takové množství, aby směs byla kompaktní.

2

Z připravené směsi tvarujeme knedlíčky, které ihned zaváříme do vývaru.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept