Jednoduchý recept

Nejlepší čína z vepřového

  • Čína
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 61049
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Cibule
0,5 kávová lžička Kari koření
1 polévková lžíce Olej rostlinný
2 polévková lžíce Omáčka sójová
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
2 ks Paprikové lusky čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
0,5 ks Pórek
2 kávová lžička Solamyl
1 špetka Sůl
600 g Vepřová kýta
1 polévková lžíce Worcester (worcesterská omáčka)

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 391 kcal
Kilojoule 1 637kJ
3% Sacharidy 12 g
33% Tuky 24 g
8% Sodík 167 mg
53% Bílkoviny 30 g

Nejlepší čína z vepřového postup přípravy receptu:

1

Očištěnou vepřovou kýtu, papriky, pórek a cibuli nakrájíme na zhruba stejné kousky. Vsypeme do mísy, osolíme, opepříme, okořeníme mletou paprikou, přidáme worcester, sójovou omáčku, kari koření, Solamyl a olej. Směs promícháme a necháme chvíli v chladu proležet.

2

Potom směs smažíme na pánvi do změknutí masa a ihned podáváme.

Poznámka

Podáváme s rýží. Množství dochucovadel můžeme upravit podle chuti.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept