Jednoduchý recept

Česneková omáčka z tofu a sójového jogurtu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 61097
Kategorie: Omáčky studené

Ingredience

2 stroužek Česnek
1 kávová lžička Citronová šťáva
1 kávová lžička Cukr krupice
1 špetka Kmín drcený
2 polévková lžíce Kopr čerstvý
1 polévková lžíce Ocet vinný
2 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
120 g Sójový jogurt bílý
1 špetka Sůl
200 g Tofu hedvábné

Nutriční hodnoty jedné porce

3% Kalorie 64 kcal
Kilojoule 267kJ
2% Sacharidy 5 g
6% Tuky 4 g
3% Sodík 61 mg
2% Bílkoviny 1 g

Česneková omáčka z tofu a sójového jogurtu postup přípravy receptu:

1

Ve vhodné nádobě rozmixujeme tyčovým mixerem sójový jogurt, hedvábné tofu, olivový olej, vinný ocet, citronovou šťávu, nadrobno nakrájený česnek, kmín, cukr, sůl a pepř.

2

Do vzniklé krémové omáčky nakonec vmícháme nasekaný kopr.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept