Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 61128

Ingredience

60 g Cukr krupice
2 ks Jablka
1 kávová lžička Kypřicí prášek do pečiva
5 polévková lžíce Mléko polotučné
220 g Mouka pšeničná hladká T 650
100 g Máslo čerstvé
1 kávová lžička Skořice mletá
1 špetka Sůl
1 ks Vejce slepičí
80 g musli

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 517 kcal
Kilojoule 2 163kJ
20% Sacharidy 71 g
32% Tuky 24 g
4% Sodík 80 mg
17% Bílkoviny 9 g

Jablkové müsli postup přípravy receptu:

1

Plech vyložíme pečicím papírem, müsli budeme péci v troubě předehřáté na 180 °C. Omytá jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a drobně pokrájíme.

2

V míse promícháme mouku s kypřicím práškem a kousky másla. Vypracujeme drobenku.

3

V další míse smícháme cukr se skořicí, solí, müsli a jablky. Do směsi přidáme drobenku, přilijeme rozšlehané vejce a mléko. Toho dáme tolik, aby se směs dobře spojila.

4

Lžičkami tvoříme na plech hromádky dál od sebe, aby se při pečení nespojily. V předehřáté troubě pečeme asi čtvrt hodiny.

5

Hromádky podáváme teplé i studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept