Recept

Frittata s uzeným pstruhem a fenyklem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 6115

Ingredience

4 ks Cibulka jarní
40 g Fenykl obecný
250 ml Mléko polotučné
1 špetka Muškátový oříšek
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Pstruh
125 ml Smetana 33% (šlehačka)
85 g Sýr Čedar
1 špetka Sůl
200 g Těstoviny Fettuccine
4 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 714 kcal
Kilojoule 2 988kJ
12% Sacharidy 44 g
49% Tuky 37 g
17% Sodík 348 mg
91% Bílkoviny 51 g

Frittata s uzeným pstruhem a fenyklem postup přípravy receptu:

1

Troubu předehřejeme na 180C.

2

Těstoviny uvaříme v osolené vodě al dente a scedíme.

3

Pstruha stáhneme, vykostíme a nakrájíme na kousky. Zapékací mísu vymažeme olejem. Rozšleháme mléko, smetanu, vejce a muškátový oříšek, ochutíme solí a pepřem. Přidáme kousky pstruha, fettucine, na tenké plátky nakrájený fenykl, na kolečka nakrájené cibulky a promícháme.

4

Směs nalijeme do zapékací mísy, posypeme strouhaným sýrem a pečeme asi 1 hodinu. Rozdělíme na talíře, dozdobíme snítkami fenyklu a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept