Džus Succo di pomodoro - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 10 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Džus Succo di pomodoro
Celkový čas: | 10 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | mikes |
---|---|
Hodnost: | Šéfkuchař (31%) |
ID receptu: | 61157 |
Kategorie: | Povzbuzující nápoje |
Ingredience
Nutriční hodnoty jedné porce
1% Kalorie 22 kcal
Kilojoule 92kJ
1% Sacharidy 4 g
0% Tuky 0 g
2% Sodík 50 mg
2% Bílkoviny 1 g
Uhlovodany | 4g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 237,1mg |
Vláknina | 3g |
Vitamín A | 1g |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 7,1mg |
Vitamín E | 0,3mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,9mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Bazalka, Celer řapíkatý, Česnek, Pepř cayenský mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Rajčata Roma nemají zadané kompletní nutriční hodnoty. Výpočty nutriční tabulky nemusí souhlasit se skutečností.
Džus Succo di pomodoro postup přípravy receptu:
1 | Omytá rajčata, očištěný řapíkatý celer a oloupané stroužky česneku dáme do odšťavňovače. Přidáme čerstvou bazalku a vše zpracujeme na šťávu. |
2 | Nalijeme do sklenic a poprášíme špetkou cayenského pepře. |
3 | Ihned podáváme. |