Veganský "Parmezán" - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 10 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Veganský "Parmezán"
Celkový čas: | 10 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | mikes |
---|---|
Hodnost: | Šéfkuchař (31%) |
ID receptu: | 61247 |
Kategorie: | Ostatní |
Ingredience
1 stroužek | Česnek |
1 kávová lžička | Droždí lahůdkové |
110 g | Ořechy Kešu |
1 špetka | Sůl mořská |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 9g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 186,5mg |
Vláknina | 2g |
Vitamín A | 0,1mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,5mg |
Vitamín E | 0,3mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 1,9mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Česnek, Ořechy Kešu mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Sůl mořská mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Suroviny Droždí lahůdkové nemají zadané kompletní nutriční hodnoty. Výpočty nutriční tabulky nemusí souhlasit se skutečností.
Veganský "Parmezán" postup přípravy receptu:
1 | V mlýnku na koření smícháme nesolené kešu oříšky, oloupaný česnek, lahůdkové droždí a špetku mořské soli. |
2 | Mletou směs používáme jako náhradu strouhaného sýru na posypání pokrmů. |