Jednoduchý recept

Ořechovo-bazalkové nanuky

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 61281
Kategorie: Zmrzlina bezlepková

Ingredience

30 g Bazalka
480 ml Mléko mandlové
220 g Ořechy Kešu
80 ml Sirup agávový Bio

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 122 kcal
Kilojoule 512kJ
2% Sacharidy 7 g
13% Tuky 10 g
0% Sodík 3 mg
7% Bílkoviny 4 g

Ořechovo-bazalkové nanuky postup přípravy receptu:

1

Nesolené kešu ořechy předem namočíme do studené vody na 2 hodiny.

2

Do mixeru vlijeme mandlové mléko, přidáme kešu ořechy, čerstvou bazalku a agávový sirup. Vše rozmixujeme na pyré. Pokud bude pyré napěněné, necháme je chvíli odstát a pěnu lžící odstraníme.

3

Rozmixovanou směs nalijeme do formy na nanuky a necháme chladit 1-2 hodiny.

4

Potom do nanuků zapíchneme tyčky a formu dáme do mrazáku.

5

Když budeme chtít nanuky vyklopit, formu necháme chvíli stát při pokojové teplotě nebo ji necháme chvilku pod tekoucí teplou vodou.

Poznámka

Voda na namočení ořechů podle potřeby.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept