Jednoduchý recept

Toasty s pěnou z kuřecích jater

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (16%)
ID receptu: 61295
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

2 ks Ančovičky konzervované
1 ks Bageta
1 ks Cibule
250 g Játra kuřecí
1 polévková lžíce Kapary sterilované
1 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
100 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 348 kcal
Kilojoule 1 458kJ
11% Sacharidy 39 g
11% Tuky 8 g
72% Sodík 1 g
44% Bílkoviny 25 g

Toasty s pěnou z kuřecích jater postup přípravy receptu:

1

Na rozehřátém olivovém oleji zpěníme nasekanou cibuli. Přidáme kapary a ančovičky. Do základu dále přidáme kuřecí játra a přilijeme víno. Chvíli restujeme, játra mají zůstat měkká a uvnitř lehce růžová. Vše potom rozmixujeme tyčovým mixerem.

2

Bagetu nakrájíme na 8 plátků, které pečeme ve vyhřáté troubě asi 5 minut dokřupava.

3

Opečené plátky potřeme játrovou pěnou a můžeme ozdobit kapary.

4

Ihned podáváme.

Poznámka

Použijeme ančovičky naložené v soli.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept