Jednoduchý recept

Špízy Carbonata

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (16%)
ID receptu: 61297
Kategorie: Maso

Ingredience

2 polévková lžíce Citronová šťáva
1 polévková lžíce Cukr krystal
1 kávová lžička Skořice mletá
1 kávová lžička Sůl
16 plátek Vepřový bok

Nutriční hodnoty jedné porce

2% Kalorie 37 kcal
Kilojoule 153kJ
1% Sacharidy 4 g
3% Tuky 2 g
10% Sodík 195 mg
1% Bílkoviny 0 g

Špízy Carbonata postup přípravy receptu:

1

Připravíme 16 dlouhých, tenkých plátků vykostěného bůčku.

2

Plátky napícháme na špejle nebo jehly tak, jako bychom maso prošívali.

3

Špízy položíme na rozehřátou suchou pánev, osolíme je po obou stranách a smažíme dozlatova. Usmažené špízy upravíme na talíře.

4

Na pánev s výpekem nasypeme cukr, skořici a přilijeme citronovou šťávu. Promícháme a necháme mírně zkaramelizovat.

5

Omáčkou přelijeme špízy a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept