Jednoduchý recept

Telecí kotlety Valdostana

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (16%)
ID receptu: 61299
Kategorie: Maso

Ingredience

70 g Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Pepř černý mletý
4 polévková lžíce Strouhanka
0,5 kávová lžička Sůl
100 g Sýr Fontina
2 ks Telecí kotlety
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

75% Kalorie 1,478 kcal
Kilojoule 6 184kJ
3% Sacharidy 12 g
100% Tuky 75 g
74% Sodík 1 g
319% Bílkoviny 180 g

Telecí kotlety Valdostana postup přípravy receptu:

1

Telecí kotlety zbavíme tuku a odřízneme část kosti. V každé kotletě nakrojíme malou kapsu. Maso osolíme, opepříme a kapsy naplníme vždy plátkem sýru. Kotlety zlehka naklepeme hladkou stranou paličky.

2

Připravené kotlety obalíme v hladké mouce, rozšlehaném vejci a ve strouhance.

3

Kotlety co nejpomaleji smažíme na pánvi s rozehřátým máslem. Když maso po jedné straně zezlátne, smažíme ještě asi 4 minuty z druhé strany.

4

Kotlety na talířích rozkrojíme, maso má být lehce narůžovělé, šťavnaté a sýr rozpuštěný.

5

Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept