Jednoduchý recept

Domácí Testaroli s pestem

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (16%)
ID receptu: 61301
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

600 g Mouka pšeničná hladká T 650
4 polévková lžíce Pesto
1 polévková lžíce Sůl
2 polévková lžíce Sůl česneková
4 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 503 kcal
Kilojoule 2 104kJ
25% Sacharidy 90 g
12% Tuky 9 g
80% Sodík 2 g
25% Bílkoviny 14 g

Domácí Testaroli s pestem postup přípravy receptu:

1

Mouku vsypeme do mísy a postupně přiléváme tolik studené vody, aby za stálého míchání vzniklo řídké těsto. Osolíme lžící soli.

2

Těsto vlijeme na teflonový pekáček a pečeme ve středně vyhřáté troubě jen 3 minuty.

3

Upečené, tuhé těsto (ne však tvrdé) vylopíme z pekáčku a krájíme na různé tvary, např. obdélníčky nebo trojúhelníčky.

4

Připravené těstoviny postupně vaříme v dostatečném množství osolené vroucí vody. Když vyplavou na povrch, jsou uvařené.

5

Testaroli rozdělíme na talíře a přelijeme bylinkovým pestem.

Poznámka

Množství vody do těsta uzpůsobíme podle potřeby - přiléváme vodu, dokud těsto nebude řídké.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept