Jednoduchý recept

Čertovsky dobré řezy

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (96%)
ID receptu: 61345

Ingredience

2 ks Cukr vanilka
70 g Dýňová semínka
180 g Mouka polohrubá
150 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Solamyl
1 špetka Sůl
200 g Tvaroh tučný
1 ks Vaječný žloutek slepičí
4 ks Vejce slepičí
150 g Čokoláda 70% kakao

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 387 kcal
Kilojoule 1 618kJ
7% Sacharidy 24 g
37% Tuky 28 g
3% Sodík 59 mg
20% Bílkoviny 11 g

Čertovsky dobré řezy postup přípravy receptu:

1

Čokoládu spolu se 110g másla zvolna rozpustíme, promícháme a směs necháme zchladnout.

2

V míse ručním šlehačem zpracujeme 3 vejce, 125g cukru, vanilkový cukr a špetku soli. Přišleháme prochladlou čokoládovou směs a zaděláme hladké těsto.

3

Pečicí formu o rozměrech 24x24 cm vyložíme pečicím papírem a naplníme polovinou připraveného těsta. Povrch uhladíme.

4

Tvaroh se zbylým máslem utřeme na hladký krém, vmícháme zbylý cukr, vanilkový cukr, vejce, žloutek a solamyl. Nakonec vmícháme nasekaná dýňová semínka.

5

Tvarohový krém rozetřeme na těsto a uhladíme. Druhou polovinu těsta naneseme lžičkou po kouscích na tvarohovou směs.

6

Řezy pečeme ve středně vyhřáté troubě 30-35 minut. Po upečení necháme vychladnout na mřížce.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept