Jednoduchý recept

Jitrnicová pomazánka

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 6137

Ingredience

1 ks Cibule
1 ks Jitrnice domácí
150 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

45% Kalorie 890 kcal
Kilojoule 3 725kJ
5% Sacharidy 19 g
112% Tuky 84 g
8% Sodík 159 mg
35% Bílkoviny 20 g

Jitrnicová pomazánka postup přípravy receptu:

1

Rozpustíme máslo v hrnci, podusíme na něm oloupanou a nakrájenou cibuli.

2

Vymačkáme jitrnici ze střeva, přidáme vejce a krátce osmahneme. Osolíme a opepříme a podáváme.

Poznámka

Pomazánku podáváme na čerstvém chlebu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept