Jednoduchý recept

Mandlový marcipán

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 61451
Kategorie: Krémy, polevy

Ingredience

220 g Cukr moučkový
150 g Mandle
0,5 ks Vaječný bílek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 173 kcal
Kilojoule 723kJ
7% Sacharidy 25 g
10% Tuky 7 g
0% Sodík 4 mg
6% Bílkoviny 3 g

Mandlový marcipán postup přípravy receptu:

1

Mandle spaříme ve vroucí vodě a oloupeme.

2

Oloupané mandle najemno umeleme a v misce smícháme s cukrem a polovinou čerstvého bílku. Suroviny zpracujeme na hladkou hmotu.

Poznámka

Marcipán používáme na zdobení dortů nebo zákusků.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept