Jednoduchý recept

Pikantní selské špízy

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 1 Pikantní selské špízy 5 1
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (20%)
ID receptu: 61478
Kategorie: Maso

Ingredience

2 ks Brambory vařené ve slupce
2 ks Cibule
250 g Hovězí maso zadní
1 kávová lžička Kari
2 ks Paprika
1 kávová lžička Paprika mletá pálivá
1 kávová lžička Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
1 ks Sýr Hermelín (Camember, Encián)
1 balení Žampiony - sterilované
100 ml Olej rostlinný

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 569 kcal
Kilojoule 2 379kJ
5% Sacharidy 16 g
60% Tuky 45 g
22% Sodík 439 mg
48% Bílkoviny 27 g

Pikantní selské špízy postup přípravy receptu:

1

Na hrubší kostky si nakrájíme hovězí maso, cibuli, brambory, papriku, hermelín a žampiony bonduelle.

2

Připravíme si směs z koření: sůl, pepř, páliva paprika a kari. Směs rozdělíme na půl, jednou polovinou posypeme maso, druhou posypeme hotové špízy v průběhu pečení.

3

Ingredience libovolně napícháme na špejle, vložíme do pekáčku, podlijeme olejem a vložíme do předehřáté trouby a pečeme na 180 stupňů 45 minut. Posledních 5 minut přepneme na horkovzduch.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept